Var börjar man?

När man varit borta från bloggen i tre veckor och på de där tre veckorna hunnit med både sitt drömbröllop och en underbart fantastisk bröllopsresa, var börjar man då när man ska börja uppdatera bloggen igen?

Jag har skrivit min bröllopsberättelse – den är 5 000 ord lång, nio sidor i Word. Delar av den lär hamna på bloggen, ihop med bilder efter hand som jag får dem. Vi väntar spänt på fotografens bilder. Om någon av våra gäster läser det här och har bilder (oavsett kvalitet) så tar jag mer än gärna emot dem.

Vi har också 670 bilder – och en hel del film – från våra äventyr i the US of A. Vår bröllopsresa blev över all förväntan – och de förväntningarna var trots allt ganska högt ställda. Vi landade i Las Vegas och spenderade två heldagar där, hämtade sedan ut bil och körde till La Verne och min gamla värdfamilj från tiden då jag var utbytesstudent i USA, vi besökte Disney och vi åkte till San Diego. Vi körde Highway 1 och åt middag i Carmel, vi körde tvärsöver Kalifornien till Yosemite (uttalas “Jossemitte”, inte “Josemajt”, fick jag lära mig) och sen till San Francisco och vi upplevde en sån massa saker att flera har frågat om vi faktiskt hann njuta. Det tror jag att vi hann. Vi var trötta så att vi stupade i säng varje kväll, men våra huvuden var fyllda – är fortfarande fyllda – av härliga upplevelser.

Men tanken är att det ska komma en reseberättelse som är något mer utförlig än de Facebookuppdateringar vi gjort, och att åtminstone delar av bröllopsberättelsen ska upp. Jag ska bara orka. Man kanske skulle ta lite semester…

Kommentera!

Post Navigation