Vardag inkl snö

Igår var det Strimma igen. Vår sista Strimma för T2. Vilket är väldigt, väldigt, väldigt skumt. Nästa gång vi åker dit är om fyra månader – och då är vi T3:or. Galet! Återigen drabbas jag av var-tar-tiden-vägen-känslan.

Jag gjorde inte gårdagens Strimma till något överdrivet spännande. Vi hade möjlighet att vara med på operation, men med tanke på tentan som ligger på lur om strax över en månad, ett stort basgruppsfall och min generella pluggpanik blev det till att plugga all tid jag kunde istället. Vilket blev en del. Ritade en hel hög fina bilder. Gjorde en PDF av dem eftersom några ville ha; feel free to download om ni nu skulle vilja det. Alla anteckningar från T2 finns nu här. Det är lite av varje som jag ville rita – muskler, leder, nervbanor, blodkärl. En del från Moore, en del från Thiemes, en del från föreläsningsanteckningar – allt i min tolkning.

Anyway.

Har fått påpekat för mig att jag ska sluta tänka så mycket på tråkigheter som tentan som snart kommer. Det är lite svårt att låta bli. Men. Det finns väldigt bra saker i mitt liv just nu, vilket gör det hela lättare. Utanför fönstret grönskar våren och av den förbannade snön som föll för tre dagar sen syns tacksamt inte ett spår. Snö i maj! Suck.

Kom ut från sjukhuset efter träning och fick väldigt mycket en känsla av "Oh come oooon." Snö. Den 3:e maj. Inte okej på något sätt.

Vi skulle egentligen haft gårdsrensning – ta bort ogräs och rensa och sånt – i föreningen den dagen, men det blev inte så mycket av det…

Dagen kommer bli lång men förhoppningsvis rolig. No more on that. Ikväll är det UK – Utekravallen – för de som känner för det, men det gör inte jag. Det blir eventuellt ganska kallt. Tydligen ska det bli runt fyra grader i natt. Vinterjacka FTW. I helgen ska det dock bli tacksamt mycket varmare.

Dags att börja dagen.

Kommentera!

Post Navigation