Vardagisk vardag

Måndag igen. Snö igen. Plugg igen.

Rinse and repeat.

Igår var det söndag och träning. Innan dess var jag duktig och pluggade. Tittade på animationer av gastrulation och andra delar av embryologin. Men lite lugnare igår än andra dagar, bara för att man behöver någon dag i veckan då man inte pluggar lika mycket. Hjärnan behöver återhämta sig.

Som sagt, träning på kvällen. Jag är inte överdrivet förtjust i tävling och sparring, men passet blev roligt ändå i slutändan, mest tack vare att när vi till slut körde en liten match så hade jag en motståndare som var lagom. Det är så tråkigt att köra som på judon, med motståndare som alla är väldigt mycket starkare och tyngre än mig – då kan jag försöka med teknik allt jag vill, men det kommer inte att fungera. Men A väger inte lika mycket som mig och vi är väl åt samma håll på styrka, och hon är liten och smidig och duktig. Så det var riktigt roligt.

Blåmärke på benet efter träningen, men det får man ta.

Idag skippade jag “Meningsutbyte” och “Vaccinationsinformation”. Läste Stryer (biokemi) istället. Kemi är inte min starka sida. Vet inte riktigt vad min starka sida är, visserligen. I eftermiddags hade vi föreläsning om den urogenitalembryonala utvecklingen. Intressant. Två timmar på biblioteket efteråt. Nu är jag helt slut i huvudet.

Har ett litet sidoprojekt som jag börjat på också. Udda att skriva – och ens läsa – någon annans dagbok. Men jag transkriberar den till dator i alla fall. Skoj att läsa – fick den till slut efter en del tjat ^^ Lite lagom att göra när jag behöver ta paus.

Kommentera!

Post Navigation