Vem är du?

Nej, titeln på inlägget är inte starten på något djupt psykologiskt inlägg om identitet. Det är en mycket mer banal nyfikenhet från min sida om vem du är som läser den här bloggen.

WordPress ger automatiskt statistik för bloggen, vilket är praktiskt och spännande. För närvarande har jag runt 30-40 besökare om dagen och det är verkligen alla möjliga inlägg som läses. Totalen för februari var 1244. Drygt 9000 besök sedan jag började blogga. Ibland är det Ghana-inläggen, ibland är det inläggen om dödshjälp, och vanligast är de senaste inläggen, framför allt när jag lägger ut något nytt och postar länken på Facebook – då skjuter besöken i höjden.

Det är väldigt roligt att höra när att folk läser bloggen – i skolan har ett par berättat att de läser och bland de som kommenterar på bloggen eller Facebook vet jag givetvis att de läser relativt kontinuerligt.

Eftersom två av Googles sorteringskriterier vid sökningar är hur länge en domän funnits och hur aktivt siten uppdateras hamnar jag numera ganska högt upp vid sökningar på till exempel dödshjälp. När de inläggen plötsligt blev poppis i mitten av februari antar jag att det var HEL-elever som hade dödshjälpsscenariot till sina basgrupper. Förhoppningsvis är någon hjälpt av dem, åtminstone i att hitta vart man kan hitta mer information.

Men när jag tittar på statistiken kan jag ju inte säkert säga något om vem du är, bara misstänka utifrån mönstren av vilka blogginlägg som får flest besök och när det är många besök. Så vill du får du gärna berätta, här på bloggen eller i skolan eller var vi nu ses om vi ses, vem du är. Finns till och med en fin liten enkätfråga i kolumnen bredvid att kryssa i.

2 Thoughts on “Vem är du?

  1. Marie on 11 March 2011 at 10:37 said:

    Jag läser! -)

  2. admin on 11 March 2011 at 10:41 said:

    :) Och vi måste höras på telefon någon dag!

Kommentera!

Post Navigation