Yay!

Okej, så ibland händer väldigt bra saker i livet. Klockan elva ringde Ls telefon och på andra änden satt en kvinna från Linköpings sjukhus, som erbjöd honom forskar-AT. De skulle inte höra av sig förrän imorgon, men var väl angelägna om att få honom. Tror jag det. Vid femtiden mailade sedan Jönköping och erbjöd honom AT där också, vilket var mer väntat – men ändå.

Väntetiden för att få AT är regionalt 8 månader, och i Linköping finns bara två forskar-AT-platser (och tio vanliga AT). Således har vi inte varit så säkra, trots att L fick det starkaste rekommendationsbrevet jag sett.

Det hela är oavsett enormt roligt. L har varit i chock hela dagen och jag har mest inte kunnat sluta le, utom på kardiologiföreläsningen där föreläsaren drog över och drog över, tills dess att jag 32 min efter utsatt sluttid reste mig och gick därifrån eftersom middag väntade hemma. Till middag blev det oxfilé och bearnaisesås och nu ska vi strax iväg till Ls bror, dit vi tar med champagne. Inte för att jag får dricka (går på antibiotika) eller vill dricka, men det tycker L bara är bra för då får han mer. Hockey på TV, så jag tar med en bok så att jag kan plugga.

Det är väldigt skönt med bra nyheter, efter ganska stressade och jobbiga veckor. L har spenderat all sin tid på projektplan och ansökningar, och jag har hjälpt till bäst jag kunnat. För egen del blev det sjukdom med akutenbesök och i måndags var jag hos läkare igen och fick remiss till sjukhuset för titthålskirurgi för att de ska försöka hitta vad som är fel, så det är inte särskilt roligt. Nu kan vi förhoppningsvis båda slappna av lite, med vetskapen om att L har AT och stannar i Linköping.

3 Thoughts on “Yay!

  1. Ett stort grattis igen! Fira nu ordentligt ikväll! Kramar

  2. Återigen ett stort grattis till honom!

  3. =)

Kommentera!

Post Navigation